Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Halveer vervolgens de tomaten en snijd de stelen van de champignons. Leg de worstjes en de bacon op het rooster van de grill. Leg de champignons en de tomaten er met de snijkant naar boven naast. Bestrijk de worstjes, de champignons en de tomaten met een beetje olie. Laat alles onder de hete grill lichtbruin worden. Keer alle ingrediënten, behalve de tomaten, tussentijds geregeld om. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de eieren, zorg dat de dooier heel blijft. Rooster de boterhammen. Leg de eieren op 2 warme borden en leg de worstjes, de bacon, de tomaten en champignons ernaast. Geef de toost er apart bij en voeg aan tafel zout en peper naar smaak toe

Ingrediënten

4 plakjes bacon
4 kleine worstjes (chipolata, verse, kalfsworstjes)
4 boterhammen
snufje peper
2 tomaten
2 eieren
6 champignons
olie
snufje zout

Share