Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 125°C. Snijd het kapje van de broodbollen, duw het deeg naar de bodem en verwarm ze in de oven.
2. Fruit in de olijfolie de knoflook, bosui en de tomaat. Voeg het vlees toe en bak dit even mee. Breng op smaak met de mosterd, azijn en de Parmezaanse kaas.
3. Vul de broodbollen met het warme vlees en zet het kapje weer op de bol.
Lekker met groene sla.

Ingrediënten

• 250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden)
• 2 Italiaanse bollen
• 1 eetlepel olijfolie
• 1 teentje knoflook (fijngesneden)
• 1 vleestomaat (in fijne blokjes gesneden)
• 1 bosuitje (in reepjes)
• 1 theelepel mosterd (grove)
• 1 theelepel balsamicoazijn
• 1 eetlepel Parmezaanse kaas

Share