Bereiding

1. Verhit een wok en bak hierin de spekblokjes uit. Bestrooi het nasivlees met peper en roerbak het vlees ca. 4 min. met de spekblokjes mee.
2. Voeg de sjalotjes toe en fruit deze ca. 1 minuut. Voeg de asperges toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee.
3. Schenk de melk en room bij de asperges en laat deze ca. 15 minuten op zacht vuur sudderen.
4. Breng de saus op smaak met zout en peper. Bind de saus indien nodig met allesbinder.
Lekker met strikjespasta.

Ingrediënten

• 250 g nasi/bamivlees
• 150 g spekblokjes
• snufje peper (versgemalen)
• 3 sjalotjes (fijngehakt)
• 500 g groene asperges (schoongemaakt en in 5 cm stukken gesneden)
• 1½ dl melk
• 2½ dl room
• snufje zout
• allesbinder

Share