Bereiding

1. Pel de ui en snipper fijn. Hak de walnoten en hazelnoten fijn. Snijd de kaas in kleine stukjes. Snijd de tuttifrutti in stukjes. Meng in een kom alles door en elkaar en breng op smaak met zout en peper. Steek een scherp mes in de dikke kant van de varkenshaas en maak over de hele lengte een holte. Vul de varkenshaas met het notenmengsel.
2. Steek de opening dicht met een cocktailprikker. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de varkenshaas in ca. 5 minuten rondom licht bruin. Zet het deksel schuin op de pan en laat de varkenshaas in nog ca. 15 minuten zachtjes gaar worden.
3. Neem de varkenshaas uit de pan en leg op een bord. Dek af met aluminiumfolie om warm te houden. Snijd de varkenshaas schuin in plakken.
Lekker met saffraanrijst, broccoli en tuttifrutti.

Ingrediënten

• 1 grote varkenshaas (ca. 250 g)
• snufje peper
• snufje zout
• 50 g roomkaas (walnoten)
• 25 g boter
• 1 kleine ui
• 1 eetlepel hazelnoten
• 1 eetlepel walnoten
• 4 eetlepels tuttifrutti

Share