Bereiding

1. Kruid het gehakt met zout en peper en draai hiervan balletjes van ca. 2 cm doorsnede.
2. Verhit olie in een wok en roerbak de gehaktballetjes rondom in ca. 4 minuten bruin.
3. Voeg de ui, taugé, prei, champignons en sambal toe en roerbak deze ca. 2 minuten mee. Giet het tomatensap en de blokjes tomaat erbij en laat het geheel nog ca. 2 minuten inkoken.
4. Bind de saus eventueel met allesbinder. Breng de saus op smaak met zout en worcestershiresaus.
Lekker met rauwkostsalade en mie.

Ingrediënten

• 500 g varkensgehakt
• worcestershiresaus
• snufje zout
• 1 ui (fijngesnipperd)
• ½ eetlepel olie
• 25 g taugé
• 2½ dl tomatensap
• 100 g champignons (in plakjes)
• 1 kleine prei (kleine ringen)
• snufje peper
• 2 tomaten (zonder zaad, in blokjes)
• sambal
• allesbinder

Share