Bereiding

1. Leg de saucijsjes in een pannetje met koud water. Breng het water tegen de kook aan, zet het vuur laag en laat de worstjes 10 minuten zo staan. Neem ze uit het water en dep ze droog.
2. Meng de olie met de azijn, de kruiden en de worcestershiresaus.
3. Bestrijk de karbonades en de biefstukjes met het oliemengsel en laat het oliemengsel een half uurtje of langer intrekken.
4. Steek de barbecue aan of verwarm de grill voor.
5. Grill het vlees bruin en gaar: de karbonades ca. 15 minuten, de saucijsjes ca. 10 minuten, de Frankfurters, de hamburgers en de biefstuk (afhankelijk van de dikte) ca. 5 minuten.
Lekker met gegrilleerde aardappelschijven (eerst in de schil gaargekookt) met geraspte kaas erover en een tomatensalade ernaast. Bij de mixed grill natuurlijk veel tomatenketchup, barbecuesaus en mayo.
Tip
een link naar diverse barbecuetips en recepten

Ingrediënten

• 4 saucijsjes
• 1 eetlepel worcestershiresaus
• 4 kleine biefstukken
• 2 eetlepels wijnazijn
• 4 kleine hamburgers
• 4 stukjes saffraan
• 1 eetlepel barbecuekruiden
• 4 kleine ribkarbonades (dunne)
• 8 eetlepels olie

Share