Bieflap Vlees informatieBieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst.Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden. Hoe te bereiden Bakken 6-10 min Bakkerellen 6-10 min Barbecueën 6-10 min Grillen 6-10 min Steengrillen 6-10 min Voedingswaarde per 100g (rauw) Energie (kJ) 436.00 Energie (kcal) 103.00 Eiwit (gram) 21.20 Vet (gram) 2.00 Verzadigde vetzuren (gram) 0.80 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0.90 Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 0.20 Transvetzuren (gram) 0.00 Cholesterol (milligram) 36.20 Koolhydraten (milligram) 0.00 Vitamine B1 (milligram) 0.05 Vitamine B6 (milligram) 0.40 Vitamine B12 (microgram) 1.91 Vitamine D (microgram) 0.10 Ijzer (milligram) 2.10 Zink (milligram) 4.59 Natrium (milligram) 57.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees