Bieflap

Vlees informatie

Bieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst.

Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

Hoe te bereiden

Bakken 6-10 min
Bakkerellen 6-10 min
Barbecueën 6-10 min
Grillen 6-10 min
Steengrillen 6-10 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ) 436.00 Energie (kcal) 103.00
Eiwit (gram) 21.20 Vet (gram) 2.00
Verzadigde vetzuren (gram) 0.80 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 0.20 Transvetzuren (gram) 0.00
Cholesterol (milligram) 36.20 Koolhydraten (milligram) 0.00
Vitamine B1 (milligram) 0.05 Vitamine B6 (milligram) 0.40
Vitamine B12 (microgram) 1.91 Vitamine D (microgram) 0.10
Ijzer (milligram) 2.10 Zink (milligram) 4.59
Natrium (milligram) 57.00