Biefstuk Vlees informatieBiefstuk is altijd gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende anders mag het geen biefstuk heten.Biefstuk is snel om en om te bakken, kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden. Hoe te bereidenBakken3-5 minBakkerellen3-5 minBarbecueën3-5 minGrillen3-5 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)455.00Energie (kcal)108.00Eiwit (gram)22.90Vet (gram)1.80Verzadigde vetzuren (gram)0.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)31.30Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.53Vitamine B12 (microgram)1.67Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.30Zink (milligram)3.99Natrium (milligram)50.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees