Hacheevlees

38-hachee

Vlees informatie

Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Het vlees heeft een langere bereidingstijd nodig om gaar en zacht te worden. Hachee is een gerecht dat voldoet aan die eisen, en bevat ingrediënten waardoor het vlees mooi tot zijn recht komt.

Hoe te bereiden

Stoven 100-120 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)692.00Energie (kcal)166.00
Eiwit (gram)20.10Vet (gram)9.50
Verzadigde vetzuren (gram)4.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.80
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.40
Cholesterol (milligram)51.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.24
Vitamine B12 (microgram)2.01Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)2.10Zink (milligram)6.61
Natrium (milligram)63.00

Recepten met rundvlees