Hacheevlees Vlees informatieHacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Het vlees heeft een langere bereidingstijd nodig om gaar en zacht te worden. Hachee is een gerecht dat voldoet aan die eisen, en bevat ingrediënten waardoor het vlees mooi tot zijn recht komt. Hoe te bereiden Stoven 100-120 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)692.00Energie (kcal)166.00Eiwit (gram)20.10Vet (gram)9.50Verzadigde vetzuren (gram)4.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.80Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.40Cholesterol (milligram)51.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.24Vitamine B12 (microgram)2.01Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.10Zink (milligram)6.61Natrium (milligram)63.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees