Hamburger
Vlees informatie
Hamburgers moeten bij voorkeur bestaan uit 100% rundvlees. Het is gemalen vlees dat in een afgeplatte ronde vorm is gedrukt.
Hoe te bereiden
Bakken | 6-8 min |
Barbecueën | 6-8 min |
Grillen | 6-8 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 995.00 | Energie (kcal) | 239.00 |
Eiwit (gram) | 16.80 | Vet (gram) | 18.00 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 7.50 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 7.90 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.70 | Transvetzuren (gram) | 0.50 |
Cholesterol (milligram) | 46.30 | Koolhydraten (milligram) | 2.20 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.09 | Vitamine B6 (milligram) | 0.21 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.52 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 1.80 | Zink (milligram) | 3.72 |
Natrium (milligram) | 694.00 |