Hamburger

39-hamburger

Vlees informatie

Hamburgers moeten bij voorkeur bestaan uit 100% rundvlees. Het is gemalen vlees dat in een afgeplatte ronde vorm is gedrukt.

Hoe te bereiden

Bakken 6-8 min
Barbecueën 6-8 min
Grillen 6-8 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)995.00Energie (kcal)239.00
Eiwit (gram)16.80Vet (gram)18.00
Verzadigde vetzuren (gram)7.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)7.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.70Transvetzuren (gram)0.50
Cholesterol (milligram)46.30Koolhydraten (milligram)2.20
Vitamine B1 (milligram)0.09Vitamine B6 (milligram)0.21
Vitamine B12 (microgram)1.52Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)1.80Zink (milligram)3.72
Natrium (milligram)694.00