Klapstuk Vlees informatieHet vlees is gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Klapstuk is bij voorkeur geschikt om in z’n geheel mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd het vlees na het koken in kleinere porties. Hoe te bereiden Koken 100-120 min Smoren 110-120 min Stoven 110-120 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)573.00Energie (kcal)137.00Eiwit (gram)19.80Vet (gram)6.40Verzadigde vetzuren (gram)2.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.20Cholesterol (milligram)19.70Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.39Vitamine B12 (microgram)1.60Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.70Zink (milligram)3.96Natrium (milligram)63.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees