Ossenstaart

47-ossenstaart

Vlees informatie

Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van

Hoe te bereiden

Koken 120-160 min
Stoven 120-160 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)692.00Energie (kcal)166.00
Eiwit (gram)20.10Vet (gram)9.50
Verzadigde vetzuren (gram)4.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.80
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.40
Cholesterol (milligram)51.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.24
Vitamine B12 (microgram)2.01Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)2.10Zink (milligram)6.61
Natrium (milligram)63.00

Recepten met rundvlees