Ossenstaart
Vlees informatie
Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van
Hoe te bereiden
Koken | 120-160 min |
Stoven | 120-160 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 692.00 | Energie (kcal) | 166.00 |
Eiwit (gram) | 20.10 | Vet (gram) | 9.50 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 4.20 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.80 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.30 | Transvetzuren (gram) | 0.40 |
Cholesterol (milligram) | 51.80 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.03 | Vitamine B6 (milligram) | 0.24 |
Vitamine B12 (microgram) | 2.01 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 2.10 | Zink (milligram) | 6.61 |
Natrium (milligram) | 63.00 |