Riblappen

50-riblap

Vlees informatie

Fijne riblappen zijn de malste stooflappen van het rund (dunne lende) en het snelst te bereiden.

Hoe te bereiden

Smoren 140-180 min
Stoven 140-180 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)692.00Energie (kcal)166.00
Eiwit (gram)20.10Vet (gram)9.50
Verzadigde vetzuren (gram)4.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.80
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.40
Cholesterol (milligram)51.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.24
Vitamine B12 (microgram)2.01Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)2.10Zink (milligram)6.61
Natrium (milligram)63.00

Recepten met rundvlees