Riblappen Vlees informatieFijne riblappen zijn de malste stooflappen van het rund (dunne lende) en het snelst te bereiden. Hoe te bereiden Smoren 140-180 min Stoven 140-180 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)692.00Energie (kcal)166.00Eiwit (gram)20.10Vet (gram)9.50Verzadigde vetzuren (gram)4.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.80Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.40Cholesterol (milligram)51.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.24Vitamine B12 (microgram)2.01Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.10Zink (milligram)6.61Natrium (milligram)63.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees