Rosbief Vlees informatieRosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn.Snijd het vlees altijd in dunne plakken, de smaak van het vlees is dan optimaal. Hoe te bereidenBraden25-30 minIn de oven25-30 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)513.00Energie (kcal)122.00Eiwit (gram)22.90Vet (gram)3.40Verzadigde vetzuren (gram)1.30Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.40Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.10Cholesterol (milligram)45.70Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.05Vitamine B6 (milligram)0.39Vitamine B12 (microgram)1.67Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.00Zink (milligram)3.47Natrium (milligram)133.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees