Rosbief
Vlees informatie
Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn.
Snijd het vlees altijd in dunne plakken, de smaak van het vlees is dan optimaal.
Hoe te bereiden
Braden | 25-30 min |
In de oven | 25-30 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 513.00 | Energie (kcal) | 122.00 |
Eiwit (gram) | 22.90 | Vet (gram) | 3.40 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 1.30 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 1.40 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.10 | Transvetzuren (gram) | 0.10 |
Cholesterol (milligram) | 45.70 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.05 | Vitamine B6 (milligram) | 0.39 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.67 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 2.00 | Zink (milligram) | 3.47 |
Natrium (milligram) | 133.00 |