Runderentrecôte Vlees informatieEntrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.Entrecôte met haas en been noemen we een T-bone, dit is een grote runderkarbonade/kotelet. Hoe te bereidenBakken5-7 minBakkerellen5-7 minBarbecueën6-8 minGrillen6-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)691.00Energie (kcal)165.00Eiwit (gram)23.00Vet (gram)8.10Verzadigde vetzuren (gram)3.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.40Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.30Cholesterol (milligram)35.00Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.45Vitamine B12 (microgram)1.20Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.70Zink (milligram)3.85Natrium (milligram)54.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees