Runderentrecôte

36-entrecote

Vlees informatie

Entrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Entrecôte met haas en been noemen we een T-bone, dit is een grote runderkarbonade/kotelet.

Hoe te bereiden

Bakken5-7 min
Bakkerellen5-7 min
Barbecueën6-8 min
Grillen6-8 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)691.00Energie (kcal)165.00
Eiwit (gram)23.00Vet (gram)8.10
Verzadigde vetzuren (gram)3.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.40
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.30
Cholesterol (milligram)35.00Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.45
Vitamine B12 (microgram)1.20Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)1.70Zink (milligram)3.85
Natrium (milligram)54.00