Runderentrecôte
Vlees informatie
Entrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecôte met haas en been noemen we een T-bone, dit is een grote runderkarbonade/kotelet.
Hoe te bereiden
Bakken | 5-7 min |
Bakkerellen | 5-7 min |
Barbecueën | 6-8 min |
Grillen | 6-8 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 691.00 | Energie (kcal) | 165.00 |
Eiwit (gram) | 23.00 | Vet (gram) | 8.10 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 3.50 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.40 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.30 |
Cholesterol (milligram) | 35.00 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.04 | Vitamine B6 (milligram) | 0.45 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.20 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 1.70 | Zink (milligram) | 3.85 |
Natrium (milligram) | 54.00 |