Rundergehakt

37-rundergehakt

Vlees informatie

Rundergehakt is 100% gemalen rundvlees van rest delen. Dit gehakt is na het bakken of braden ‘droger’ dan half-om-half gehakt.

Hoe te bereiden

Bakken 8-10 min
Braden 14-20 min
Roerbakken 8-10 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)937.00Energie (kcal)225.00
Eiwit (gram)18.90Vet (gram)16.50
Verzadigde vetzuren (gram)7.00Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)7.30
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.50
Cholesterol (milligram)52.90Koolhydraten (milligram)0.20
Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.27
Vitamine B12 (microgram)1.90Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)2.00Zink (milligram)4.33
Natrium (milligram)110.00

Recepten met rundvlees