Rundergehakt Vlees informatieRundergehakt is 100% gemalen rundvlees van rest delen. Dit gehakt is na het bakken of braden ‘droger’ dan half-om-half gehakt. Hoe te bereiden Bakken 8-10 min Braden 14-20 min Roerbakken 8-10 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)937.00Energie (kcal)225.00Eiwit (gram)18.90Vet (gram)16.50Verzadigde vetzuren (gram)7.00Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)7.30Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.50Cholesterol (milligram)52.90Koolhydraten (milligram)0.20Vitamine B1 (milligram)0.03Vitamine B6 (milligram)0.27Vitamine B12 (microgram)1.90Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.00Zink (milligram)4.33Natrium (milligram)110.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees