Runderlever Vlees informatieRunderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Hoe te bereiden Bakken 7-9 min Koken 30-35 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)545.00Energie (kcal)129.00Eiwit (gram)21.00Vet (gram)4.20Verzadigde vetzuren (gram)1.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.80Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)183.10Koolhydraten (milligram)1.90Vitamine B1 (milligram)0.19Vitamine B6 (milligram)0.72Vitamine B12 (microgram)129.54Vitamine D (microgram)0.20Ijzer (milligram)6.00Zink (milligram)4.10Natrium (milligram)75.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees