Runderlever
Vlees informatie
Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever.
Hoe te bereiden
Bakken | 7-9 min |
Koken | 30-35 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 545.00 | Energie (kcal) | 129.00 |
Eiwit (gram) | 21.00 | Vet (gram) | 4.20 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 1.90 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.80 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.30 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 183.10 | Koolhydraten (milligram) | 1.90 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.19 | Vitamine B6 (milligram) | 0.72 |
Vitamine B12 (microgram) | 129.54 | Vitamine D (microgram) | 0.20 |
Ijzer (milligram) | 6.00 | Zink (milligram) | 4.10 |
Natrium (milligram) | 75.00 |