Runderpoulet/Soepvlees Vlees informatiePoulet, soepvlees of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Hoe te bereiden Koken 100-120 min Smoren 100-120 min Stoven 100-120 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)449.00Energie (kcal)106.00Eiwit (gram)22.10Vet (gram)2.00Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.80Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)30.90Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.05Vitamine B6 (milligram)0.43Vitamine B12 (microgram)1.86Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.90Zink (milligram)4.31Natrium (milligram)67.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees