Runderpoulet/Soepvlees
Vlees informatie
Poulet, soepvlees of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.
Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
Hoe te bereiden
Koken | 100-120 min |
Smoren | 100-120 min |
Stoven | 100-120 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 449.00 | Energie (kcal) | 106.00 |
Eiwit (gram) | 22.10 | Vet (gram) | 2.00 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.80 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.80 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.10 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 30.90 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.05 | Vitamine B6 (milligram) | 0.43 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.86 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 1.90 | Zink (milligram) | 4.31 |
Natrium (milligram) | 67.00 |