Runderpoulet/Soepvlees

48-poulet

Vlees informatie

Poulet, soepvlees of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.

Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

Hoe te bereiden

Koken 100-120 min
Smoren 100-120 min
Stoven 100-120 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)449.00Energie (kcal)106.00
Eiwit (gram)22.10Vet (gram)2.00
Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.80
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)30.90Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.05Vitamine B6 (milligram)0.43
Vitamine B12 (microgram)1.86Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)1.90Zink (milligram)4.31
Natrium (milligram)67.00

Recepten met rundvlees