Runderreepjes
Vlees informatie
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Hoe te bereiden
Bakken | 5-7 min |
Steengrillen | 4-6 min |
Roerbakken | 4-5 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 436.00 | Energie (kcal) | 103.00 |
Eiwit (gram) | 21.20 | Vet (gram) | 2.00 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.80 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.90 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 36.20 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.05 | Vitamine B6 (milligram) | 0.40 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.91 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 2.10 | Zink (milligram) | 4.59 |
Natrium (milligram) | 57.00 |