Runderrib-eye

49-ribeye

Vlees informatie

Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!

Hoe te bereiden

Bakken4-6 min
Bakkerellen4-6 min
Barbecueën5-7 min
Grillen5-7 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)709.00Energie (kcal)170.00
Eiwit (gram)21.20Vet (gram)9.40
Verzadigde vetzuren (gram)4.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.50
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.40
Cholesterol (milligram)43.30Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.36
Vitamine B12 (microgram)1.35Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)1.80Zink (milligram)4.76
Natrium (milligram)50.00

Recepten met rundvlees