Runderrib-eye
Vlees informatie
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!
Hoe te bereiden
Bakken | 4-6 min |
Bakkerellen | 4-6 min |
Barbecueën | 5-7 min |
Grillen | 5-7 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 709.00 | Energie (kcal) | 170.00 |
Eiwit (gram) | 21.20 | Vet (gram) | 9.40 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 4.50 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.50 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.40 |
Cholesterol (milligram) | 43.30 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.04 | Vitamine B6 (milligram) | 0.36 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.35 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 1.80 | Zink (milligram) | 4.76 |
Natrium (milligram) | 50.00 |