Runderrib-eye Vlees informatieHet vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is! Hoe te bereidenBakken4-6 minBakkerellen4-6 minBarbecueën5-7 minGrillen5-7 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)709.00Energie (kcal)170.00Eiwit (gram)21.20Vet (gram)9.40Verzadigde vetzuren (gram)4.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.50Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.40Cholesterol (milligram)43.30Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.36Vitamine B12 (microgram)1.35Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.80Zink (milligram)4.76Natrium (milligram)50.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees