Runderrollade Vlees informatieRollade is, het woord zegt het al, een opgerold stuk vlees met of zonder vulling. Een doorregen rollade is gesneden van het borststuk. Hoe te bereiden Braadzak 120-150 min Braden 120-150 min Stoombraden 120-150 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)615.00Energie (kcal)147.00Eiwit (gram)20.60Vet (gram)7.20Verzadigde vetzuren (gram)2.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.20Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.30Cholesterol (milligram)61.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.26Vitamine B12 (microgram)2.91Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.00Zink (milligram)6.58Natrium (milligram)67.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees