Rundervink
Vlees informatie
Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees.
Hoe te bereiden
Bakken | 12-14 min |
Bakkerellen | 12-14 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 868.00 | Energie (kcal) | 209.00 |
Eiwit (gram) | 16.60 | Vet (gram) | 14.20 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 5.90 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 6.40 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.50 | Transvetzuren (gram) | 0.30 |
Cholesterol (milligram) | 53.70 | Koolhydraten (milligram) | 3.20 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.06 | Vitamine B6 (milligram) | 0.23 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.43 | Vitamine D (microgram) | 0.30 |
Ijzer (milligram) | 1.90 | Zink (milligram) | 3.84 |
Natrium (milligram) | 599.00 |