Rundervink

52-rundervink

Vlees informatie

Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees.

Hoe te bereiden

Bakken 12-14 min
Bakkerellen 12-14 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)868.00Energie (kcal)209.00
Eiwit (gram)16.60Vet (gram)14.20
Verzadigde vetzuren (gram)5.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)6.40
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.50Transvetzuren (gram)0.30
Cholesterol (milligram)53.70Koolhydraten (milligram)3.20
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.23
Vitamine B12 (microgram)1.43Vitamine D (microgram)0.30
Ijzer (milligram)1.90Zink (milligram)3.84
Natrium (milligram)599.00

Recepten met rundvlees