Sucadelapjes Vlees informatieSucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sucadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar. Hoe te bereiden Smoren 120-160 min Stoven 120-160 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)566.00Energie (kcal)135.00Eiwit (gram)21.30Vet (gram)5.50Verzadigde vetzuren (gram)2.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.30Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.20Cholesterol (milligram)48.40Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.04Vitamine B6 (milligram)0.25Vitamine B12 (microgram)2.72Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)2.40Zink (milligram)6.57Natrium (milligram)70.00 Bron: Vlees.nl Recepten met rundvlees