Hamschijf
Vlees informatie
Dit stuk vlees is prima geschikt om bouillon van te trekken.
Hoe te bereiden
Koken | 110-180 min |
Smoren | 110-180 min |
Stoven | 110-180 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 826.00 | Energie (kcal) | 198.00 |
Eiwit (gram) | 19.80 | Vet (gram) | 13.20 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 5.20 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 5.20 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 1.70 | Transvetzuren (gram) | 0.10 |
Cholesterol (milligram) | 44.40 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.59 | Vitamine B6 (milligram) | 0.41 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.65 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.40 | Zink (milligram) | 3.03 |
Natrium (milligram) | 62.00 |