Hamschijf

12-hamschijf

Vlees informatie

Dit stuk vlees is prima geschikt om bouillon van te trekken.

Hoe te bereiden

Koken 110-180 min
Smoren 110-180 min
Stoven 110-180 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ) 826.00 Energie (kcal) 198.00
Eiwit (gram) 19.80 Vet (gram) 13.20
Verzadigde vetzuren (gram) 5.20 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 5.20
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 1.70 Transvetzuren (gram) 0.10
Cholesterol (milligram) 44.40 Koolhydraten (milligram) 0.00
Vitamine B1 (milligram) 0.59 Vitamine B6 (milligram) 0.41
Vitamine B12 (microgram) 0.65 Vitamine D (microgram) 0.10
Ijzer (milligram) 0.40 Zink (milligram) 3.03
Natrium (milligram) 62.00

Recepten met varkensvlees