Hamschijf Vlees informatieDit stuk vlees is prima geschikt om bouillon van te trekken. Hoe te bereiden Koken 110-180 min Smoren 110-180 min Stoven 110-180 min Voedingswaarde per 100g (rauw) Energie (kJ) 826.00 Energie (kcal) 198.00 Eiwit (gram) 19.80 Vet (gram) 13.20 Verzadigde vetzuren (gram) 5.20 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 5.20 Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 1.70 Transvetzuren (gram) 0.10 Cholesterol (milligram) 44.40 Koolhydraten (milligram) 0.00 Vitamine B1 (milligram) 0.59 Vitamine B6 (milligram) 0.41 Vitamine B12 (microgram) 0.65 Vitamine D (microgram) 0.10 Ijzer (milligram) 0.40 Zink (milligram) 3.03 Natrium (milligram) 62.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees