Nasivlees

14-nasi_bamivlees

Vlees informatie

Nasi/bamivlees is meestal gesneden van iets doorregen varkensvlees.
Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, hierdoor is het makkelijk én snel te gebruiken in diverse gerechten.

Hoe te bereiden

Bakken 9-12 min
Roerbakken 8-10 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ) 542.00 Energie (kcal) 129.00
Eiwit (gram) 21.50 Vet (gram) 4.80
Verzadigde vetzuren (gram) 1.80 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1.80
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 0.60 Transvetzuren (gram) 0.00
Cholesterol (milligram) 50.60 Koolhydraten (milligram) 0.00
Vitamine B1 (milligram) 0.78 Vitamine B6 (milligram) 0.60
Vitamine B12 (microgram) 0.56 Vitamine D (microgram) 0.10
Ijzer (milligram) 1.10 Zink (milligram) 1.74
Natrium (milligram) 54.00

Recepten met varkensvlees