Nasivlees Vlees informatieNasi/bamivlees is meestal gesneden van iets doorregen varkensvlees.Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, hierdoor is het makkelijk én snel te gebruiken in diverse gerechten. Hoe te bereiden Bakken 9-12 min Roerbakken 8-10 min Voedingswaarde per 100g (rauw) Energie (kJ) 542.00 Energie (kcal) 129.00 Eiwit (gram) 21.50 Vet (gram) 4.80 Verzadigde vetzuren (gram) 1.80 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1.80 Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 0.60 Transvetzuren (gram) 0.00 Cholesterol (milligram) 50.60 Koolhydraten (milligram) 0.00 Vitamine B1 (milligram) 0.78 Vitamine B6 (milligram) 0.60 Vitamine B12 (microgram) 0.56 Vitamine D (microgram) 0.10 Ijzer (milligram) 1.10 Zink (milligram) 1.74 Natrium (milligram) 54.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees