Schouderlapje
Vlees informatie
Het schouderlapje is gesneden van de schouder. Het is echt stoofvlees. Ook wordt het schouderlapje gebruikt om schouderham van te maken.
Hoe te bereiden
Smoren | 35-45 min |
Stoven | 35-45 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 558.00 | Energie (kcal) | 133.00 |
Eiwit (gram) | 20.70 | Vet (gram) | 5.50 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 2.10 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 2.40 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.50 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 40.20 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.65 | Vitamine B6 (milligram) | 0.50 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.46 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.80 | Zink (milligram) | 2.60 |
Natrium (milligram) | 60.00 |