Schouderlapje Vlees informatieHet schouderlapje is gesneden van de schouder. Het is echt stoofvlees. Ook wordt het schouderlapje gebruikt om schouderham van te maken. Hoe te bereiden Smoren 35-45 min Stoven 35-45 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)558.00Energie (kcal)133.00Eiwit (gram)20.70Vet (gram)5.50Verzadigde vetzuren (gram)2.10Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.40Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.50Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)40.20Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.65Vitamine B6 (milligram)0.50Vitamine B12 (microgram)0.46Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)2.60Natrium (milligram)60.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees