Schouderlapje

22-varkensschouderlap

Vlees informatie

Het schouderlapje is gesneden van de schouder. Het is echt stoofvlees. Ook wordt het schouderlapje gebruikt om schouderham van te maken.

Hoe te bereiden

Smoren 35-45 min
Stoven 35-45 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)558.00Energie (kcal)133.00
Eiwit (gram)20.70Vet (gram)5.50
Verzadigde vetzuren (gram)2.10Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.40
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.50Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)40.20Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.65Vitamine B6 (milligram)0.50
Vitamine B12 (microgram)0.46Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)2.60
Natrium (milligram)60.00