Varkensfilet

28-filetstuk

Vlees informatie

Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z’n geheel te braden in de pan of oven.

Hoe te bereiden

Braden 35-45 min
Braadzak 40-45 min
Stoombraden 40-45 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)540.00Energie (kcal)128.00
Eiwit (gram)23.30Vet (gram)3.90
Verzadigde vetzuren (gram)1.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)36.60Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.78Vitamine B6 (milligram)0.60
Vitamine B12 (microgram)0.29Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.40Zink (milligram)1.55
Natrium (milligram)51.00

Recepten met varkensvlees