Varkensfilet Vlees informatieVarkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z’n geheel te braden in de pan of oven. Hoe te bereiden Braden 35-45 min Braadzak 40-45 min Stoombraden 40-45 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)540.00Energie (kcal)128.00Eiwit (gram)23.30Vet (gram)3.90Verzadigde vetzuren (gram)1.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)36.60Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.78Vitamine B6 (milligram)0.60Vitamine B12 (microgram)0.29Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.40Zink (milligram)1.55Natrium (milligram)51.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees