Varkensfiletlapje Vlees informatieFiletlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar. Hoe te bereiden Bakken 5-7 min Bakkerellen 4-7 min Grillen 5-7 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)540.00Energie (kcal)128.00Eiwit (gram)23.30Vet (gram)3.90Verzadigde vetzuren (gram)1.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)36.60Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.78Vitamine B6 (milligram)0.60Vitamine B12 (microgram)0.29Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.40Zink (milligram)1.55Natrium (milligram)51.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees