Varkensfiletlapje
Vlees informatie
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
Hoe te bereiden
Bakken | 5-7 min |
Bakkerellen | 4-7 min |
Grillen | 5-7 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 540.00 | Energie (kcal) | 128.00 |
Eiwit (gram) | 23.30 | Vet (gram) | 3.90 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 1.50 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 1.70 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.30 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 36.60 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.78 | Vitamine B6 (milligram) | 0.60 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.29 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.40 | Zink (milligram) | 1.55 |
Natrium (milligram) | 51.00 |