Varkensfiletlapje

05-filetlap

Vlees informatie

Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.

Hoe te bereiden

Bakken 5-7 min
Bakkerellen 4-7 min
Grillen 5-7 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)540.00Energie (kcal)128.00
Eiwit (gram)23.30Vet (gram)3.90
Verzadigde vetzuren (gram)1.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)36.60Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.78Vitamine B6 (milligram)0.60
Vitamine B12 (microgram)0.29Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.40Zink (milligram)1.55
Natrium (milligram)51.00

Recepten met varkensvlees