Varkensfiletrollade

06-filetrollade

Vlees informatie

Varkensfiletrollade is vlees dat afkomstig is van de uitgebeende korte rib. Het vlees is ‘op de draad’ in de lengterichting gesneden. Het is meestal gekruid en daarna opgerold en opgebonden.

Hoe te bereiden

Braadzak 40-50 min
Braden 40-50 min
Stoombraden 50-55 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)540.00Energie (kcal)128.00
Eiwit (gram)23.30Vet (gram)3.90
Verzadigde vetzuren (gram)
1.50
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)36.60Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.78Vitamine B6 (milligram)0.60
Vitamine B12 (microgram)0.29Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.40Zink (milligram)1.55
Natrium (milligram)51.00

Recepten met varkensvlees