Varkensfiletrollade Vlees informatieVarkensfiletrollade is vlees dat afkomstig is van de uitgebeende korte rib. Het vlees is ‘op de draad’ in de lengterichting gesneden. Het is meestal gekruid en daarna opgerold en opgebonden. Hoe te bereiden Braadzak 40-50 min Braden 40-50 min Stoombraden 50-55 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)540.00Energie (kcal)128.00Eiwit (gram)23.30Vet (gram)3.90Verzadigde vetzuren (gram)1.50Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)36.60Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.78Vitamine B6 (milligram)0.60Vitamine B12 (microgram)0.29Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.40Zink (milligram)1.55Natrium (milligram)51.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees