Varkensfricandeau

07-fricandeau

Vlees informatie

Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Hoe te bereiden

Braadzak 40-45 min
Braden 45-50 min
Stoombraden 45-50 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)501.00Energie (kcal)119.00
Eiwit (gram)22.80Vet (gram)3.10
Verzadigde vetzuren (gram)1.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.20
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)51.30Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.61Vitamine B6 (milligram)0.21
Vitamine B12 (microgram)0.49Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)1.10Zink (milligram)1.74
Natrium (milligram)54.00

Recepten met varkensvlees