Varkensfricandeau Vlees informatieFricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden. Hoe te bereiden Braadzak 40-45 min Braden 45-50 min Stoombraden 45-50 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)501.00Energie (kcal)119.00Eiwit (gram)22.80Vet (gram)3.10Verzadigde vetzuren (gram)1.20Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.20Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)51.30Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.61Vitamine B6 (milligram)0.21Vitamine B12 (microgram)0.49Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.10Zink (milligram)1.74Natrium (milligram)54.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees