Varkensgehakt
Vlees informatie
Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Half-om-half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees.
Hoe te bereiden
Bakken | 8-12 min |
Braden | 12-20 min |
Roerbakken | 5-8 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 741.00 | Energie (kcal) | 177.00 |
Eiwit (gram) | 20.10 | Vet (gram) | 10.70 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 3.60 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 4.70 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 1.30 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 67.00 | Koolhydraten (milligram) | 0.30 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.59 | Vitamine B6 (milligram) | 0.43 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.65 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.80 | Zink (milligram) | 2.27 |
Natrium (milligram) | 184.00 |