Varkensgehakt Vlees informatieVarkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Half-om-half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees. Hoe te bereiden Bakken 8-12 min Braden 12-20 min Roerbakken 5-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)741.00Energie (kcal)177.00Eiwit (gram)20.10Vet (gram)10.70Verzadigde vetzuren (gram)3.60Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)4.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)1.30Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)67.00Koolhydraten (milligram)0.30Vitamine B1 (milligram)0.59Vitamine B6 (milligram)0.43Vitamine B12 (microgram)0.65Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)2.27Natrium (milligram)184.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees