Varkensgehakt

08-gehakt

Vlees informatie

Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Half-om-half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees.

Hoe te bereiden

Bakken 8-12 min
Braden 12-20 min
Roerbakken 5-8 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)741.00Energie (kcal)177.00
Eiwit (gram)20.10Vet (gram)10.70
Verzadigde vetzuren (gram)3.60Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)4.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)1.30Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)67.00Koolhydraten (milligram)0.30
Vitamine B1 (milligram)0.59Vitamine B6 (milligram)0.43
Vitamine B12 (microgram)0.65Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)2.27
Natrium (milligram)184.00

Recepten met varkensvlees