Varkenshaas

29-varkenshaas

Vlees informatie

Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

Hoe te bereiden

Bakken 10-12 min
Bakkerellen 10-12 min
Steengrillen 12-14 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)446.00Energie (kcal)105.00
Eiwit (gram)22.40Vet (gram)1.70
Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)41.50Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.96Vitamine B6 (milligram)0.55
Vitamine B12 (microgram)0.41Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.70Zink (milligram)1.74
Natrium (milligram)91.00

Recepten met varkensvlees