Varkenshaas Vlees informatieVarkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten. Hoe te bereiden Bakken 10-12 min Bakkerellen 10-12 min Steengrillen 12-14 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)446.00Energie (kcal)105.00Eiwit (gram)22.40Vet (gram)1.70Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)41.50Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.96Vitamine B6 (milligram)0.55Vitamine B12 (microgram)0.41Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.70Zink (milligram)1.74Natrium (milligram)91.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees