Varkensoester Vlees informatieEen varkens ‘oester’ is klein, maar fijn! Het vlees is gesneden van de achterham.Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op. Hoe te bereiden Bakken 7-8 min Bakkerellen 6-8 min Grillen 6-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)488.00Energie (kcal)115.00Eiwit (gram)23.50Vet (gram)2.40Verzadigde vetzuren (gram)0.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.30Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)51.30Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.61Vitamine B6 (milligram)0.21Vitamine B12 (microgram)0.38Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.10Zink (milligram)1.74Natrium (milligram)54.00 Bron: Vlees.nl Recepten met varkensvlees