Varkenssaucijs
Vlees informatie
Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden. Veel slagers hebben een eigen receptuur.
Hoe te bereiden
Bakken | 10-12 min |
Barbecueën | 10-12 min |
Grillen | 9-12 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 937.00 | Energie (kcal) | 226.00 |
Eiwit (gram) | 16.80 | Vet (gram) | 17.20 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 6.40 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 7.50 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 2.10 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 47.40 | Koolhydraten (milligram) | 0.60 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.44 | Vitamine B6 (milligram) | 0.37 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.69 | Vitamine D (microgram) | 0.40 |
Ijzer (milligram) | 0.90 | Zink (milligram) | 2.29 |
Natrium (milligram) | 643.00 |