Rib-eye Vlees informatieKalfsribeye is iets gemarmerd met een ‘oog’ vet. Door het vetje blijft het vlees lekker mals tijdens bereiding en is het erg smaakvol. Hoe te bereiden Bakken 3-5 min Grillen 3-5 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)698.00Energie (kcal)167.00Eiwit (gram)20.60Vet (gram)9.40Verzadigde vetzuren (gram)3.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.70Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.20Cholesterol (milligram)39.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.38Vitamine B12 (microgram)1.75Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)3.25Natrium (milligram)57.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees