Blinde vink Vlees informatieEen blinde vink bestaat uit kalfsgehakt dat gekruid is, omwikkeld met een platgeslagen kalfslapje. Het gehakt is niet meer zichtbaar, vandaar ‘blinde’ vink. Hoe te bereiden Bakken 4-7 min Bakkerellen 4-7 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)154.00Energie (kcal)644.00Eiwit (gram)20.70Vet (gram)20.70Verzadigde vetzuren (gram)7.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.90Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)3.20Transvetzuren (gram)0.30Cholesterol (milligram)52.90Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.05Vitamine B6 (milligram)0.39Vitamine B12 (microgram)1.85Vitamine D (microgram)0.80Ijzer (milligram)1.40Zink (milligram)4.77Natrium (milligram)133.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees