Blinde vink
Vlees informatie
Een blinde vink bestaat uit kalfsgehakt dat gekruid is, omwikkeld met een platgeslagen kalfslapje. Het gehakt is niet meer zichtbaar, vandaar ‘blinde’ vink.
Hoe te bereiden
Bakken | 4-7 min |
Bakkerellen | 4-7 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 154.00 | Energie (kcal) | 644.00 |
Eiwit (gram) | 20.70 | Vet (gram) | 20.70 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 7.90 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 2.90 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 3.20 | Transvetzuren (gram) | 0.30 |
Cholesterol (milligram) | 52.90 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.05 | Vitamine B6 (milligram) | 0.39 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.85 | Vitamine D (microgram) | 0.80 |
Ijzer (milligram) | 1.40 | Zink (milligram) | 4.77 |
Natrium (milligram) | 133.00 |