Cordon blue
Vlees informatie
Dit is een variant op het kalfsschnitzel. Bedacht door de koks van de beroemde koksopleiding Cordon Blue. Een platgeslagen kalfsschnitzel waar een plak gekookte ham opgelegd is met daarop een plak kaas. Dan dubbel geslagen en vast gezet met een prikker.
Hoe te bereiden
Bakken | 6-10 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 615.00 | Energie (kcal) | 146.00 |
Eiwit (gram) | 22.20 | Vet (gram) | 4.40 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.00 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.00 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.00 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 0.00 | Koolhydraten (milligram) | 4.60 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.00 | Vitamine B6 (milligram) | 0.00 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.00 | Vitamine D (microgram) | 0.00 |
Ijzer (milligram) | 0.00 | Zink (milligram) | 0.00 |
Natrium (milligram) | 0.00 |