Kalfsentrecôte Vlees informatieKalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Laat het randje vet aan de tijdens de bereiding zitten, dat geeft extra smaak. Hoe te bereiden Bakken 6-8 min Bakkerellen 6-8 min Grillen 6-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)629.00Energie (kcal)150.00Eiwit (gram)21.40Vet (gram)7.20Verzadigde vetzuren (gram)2.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.90Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.10Cholesterol (milligram)50.90Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.45Vitamine B12 (microgram)1.71Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.54Natrium (milligram)53.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees