Kalfsentrecôte

75-kalfsentrecote

Vlees informatie

Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Laat het randje vet aan de tijdens de bereiding zitten, dat geeft extra smaak.

Hoe te bereiden

Bakken 6-8 min
Bakkerellen 6-8 min
Grillen 6-8 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)629.00Energie (kcal)150.00
Eiwit (gram)21.40Vet (gram)7.20
Verzadigde vetzuren (gram)2.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.10
Cholesterol (milligram)50.90Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.45
Vitamine B12 (microgram)1.71Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.54
Natrium (milligram)53.00

Recepten met kalfsvlees