Kalfsfricandeau

76-kalfsfricandeau

Vlees informatie

Fricandeau is gesneden magere malse delen, zoals de kalfslende of dikke deel uit de schouder. Het vlees is zacht en fijn van draad en heeft een relatieve korte bereidingstijd.

Hoe te bereiden

Braden 30-40 min
Stoombraden 30-40 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)470.00Energie (kcal)111.00
Eiwit (gram)22.00Vet (gram)2.60
Verzadigde vetzuren (gram)0.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)46.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.09Vitamine B6 (milligram)0.48
Vitamine B12 (microgram)2.28Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.50Zink (milligram)2.48
Natrium (milligram)52.00

Recepten met kalfsvlees