Kalfsfricandeau Vlees informatieFricandeau is gesneden magere malse delen, zoals de kalfslende of dikke deel uit de schouder. Het vlees is zacht en fijn van draad en heeft een relatieve korte bereidingstijd. Hoe te bereiden Braden 30-40 min Stoombraden 30-40 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)470.00Energie (kcal)111.00Eiwit (gram)22.00Vet (gram)2.60Verzadigde vetzuren (gram)0.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)46.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.09Vitamine B6 (milligram)0.48Vitamine B12 (microgram)2.28Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.50Zink (milligram)2.48Natrium (milligram)52.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees