Kalfsgehakt

77-kalfsgehakt

Vlees informatie

Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak.

Hoe te bereiden

Bakken 10-12 min
Bakkerellen 10-12 min
Braden 18-20 min
Grillen 10-12 min
Steengrillen 10-12 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)889.00Energie (kcal)214.00
Eiwit (gram)19.00Vet (gram)15.10
Verzadigde vetzuren (gram)5.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)6.10
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.80Transvetzuren (gram)0.20
Cholesterol (milligram)57.30Koolhydraten (milligram)0.30
Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.32
Vitamine B12 (microgram)2.13Vitamine D (microgram)0.50
Ijzer (milligram)1.00Zink (milligram)2.82
Natrium (milligram)
90.00

Recepten met kalfsvlees