Kalfsgehakt
Vlees informatie
Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak.
Hoe te bereiden
Bakken | 10-12 min |
Bakkerellen | 10-12 min |
Braden | 18-20 min |
Grillen | 10-12 min |
Steengrillen | 10-12 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 889.00 | Energie (kcal) | 214.00 |
Eiwit (gram) | 19.00 | Vet (gram) | 15.10 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 5.90 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 6.10 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.80 | Transvetzuren (gram) | 0.20 |
Cholesterol (milligram) | 57.30 | Koolhydraten (milligram) | 0.30 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.07 | Vitamine B6 (milligram) | 0.32 |
Vitamine B12 (microgram) | 2.13 | Vitamine D (microgram) | 0.50 |
Ijzer (milligram) | 1.00 | Zink (milligram) | 2.82 |
Natrium (milligram) | 90.00 |