Kalfsgehakt Vlees informatieKalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak. Hoe te bereiden Bakken 10-12 min Bakkerellen 10-12 min Braden 18-20 min Grillen 10-12 min Steengrillen 10-12 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)889.00Energie (kcal)214.00Eiwit (gram)19.00Vet (gram)15.10Verzadigde vetzuren (gram)5.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)6.10Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.80Transvetzuren (gram)0.20Cholesterol (milligram)57.30Koolhydraten (milligram)0.30Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.32Vitamine B12 (microgram)2.13Vitamine D (microgram)0.50Ijzer (milligram)1.00Zink (milligram)2.82Natrium (milligram)90.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees