Kalfshaas Vlees informatieKalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos, de kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.Omdat het vlees weinig bindweefsel bevat, is het uitermate mals. Hoe te bereidenBakken6-8 minBakkerellen6-8 minGrillen6-8 minSteengrillen6-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)470.00Energie (kcal)111.00Eiwit (gram)21.90Vet (gram)2.60Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)45.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.12Vitamine B6 (milligram)0.48Vitamine B12 (microgram)2.24Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.59Natrium (milligram)52.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees