Kalfslapjes

79-kalfslap-3

Vlees informatie

Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalfsvlees. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.

Hoe te bereiden

Koken 85-90 min
Smoren 85-90 min
Stoven 85-90 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)439.00Energie (kcal)104.00
Eiwit (gram)21.80Vet (gram)1.90
Verzadigde vetzuren (gram)0.60Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.60
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)43.50Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.41
Vitamine B12 (microgram)2.19Vitamine D (microgram)3.00
Ijzer (milligram)0.90Zink (milligram)3.64
Natrium (milligram)61.00