Kalfslapjes
Vlees informatie
Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalfsvlees. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.
Hoe te bereiden
Koken | 85-90 min |
Smoren | 85-90 min |
Stoven | 85-90 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 439.00 | Energie (kcal) | 104.00 |
Eiwit (gram) | 21.80 | Vet (gram) | 1.90 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.60 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.60 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.10 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 43.50 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.07 | Vitamine B6 (milligram) | 0.41 |
Vitamine B12 (microgram) | 2.19 | Vitamine D (microgram) | 3.00 |
Ijzer (milligram) | 0.90 | Zink (milligram) | 3.64 |
Natrium (milligram) | 61.00 |