Kalfslapjes Vlees informatieKalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalfsvlees. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig. Hoe te bereiden Koken 85-90 min Smoren 85-90 min Stoven 85-90 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)439.00Energie (kcal)104.00Eiwit (gram)21.80Vet (gram)1.90Verzadigde vetzuren (gram)0.60Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.60Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)43.50Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.41Vitamine B12 (microgram)2.19Vitamine D (microgram)3.00Ijzer (milligram)0.90Zink (milligram)3.64Natrium (milligram)61.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees