Kalfslever

82-Kalfslever

Vlees informatie

Kalfslever is de fijnste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden.

Hoe te bereiden

Bakken 8-10 min
Grillen 7-8 min
Roerbakken 6-8 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)0.40Energie (kcal)455.00
Eiwit (gram)108.00Vet (gram)17.70
Verzadigde vetzuren (gram)3.30Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.40
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.10
Cholesterol (milligram)0.00Koolhydraten (milligram)183.10
Vitamine B1 (milligram)2.00Vitamine B6 (milligram)0.19
Vitamine B12 (microgram)0.72Vitamine D (microgram)68.00
Ijzer (milligram)8.00Zink (milligram)4.10
Natrium (milligram)71.00