Kalfslever
Vlees informatie
Kalfslever is de fijnste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden.
Hoe te bereiden
Bakken | 8-10 min |
Grillen | 7-8 min |
Roerbakken | 6-8 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 0.40 | Energie (kcal) | 455.00 |
Eiwit (gram) | 108.00 | Vet (gram) | 17.70 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 3.30 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 1.40 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.10 |
Cholesterol (milligram) | 0.00 | Koolhydraten (milligram) | 183.10 |
Vitamine B1 (milligram) | 2.00 | Vitamine B6 (milligram) | 0.19 |
Vitamine B12 (microgram) | 0.72 | Vitamine D (microgram) | 68.00 |
Ijzer (milligram) | 8.00 | Zink (milligram) | 4.10 |
Natrium (milligram) | 71.00 |