Kalfslever Vlees informatieKalfslever is de fijnste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Hoe te bereiden Bakken 8-10 min Grillen 7-8 min Roerbakken 6-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)0.40Energie (kcal)455.00Eiwit (gram)108.00Vet (gram)17.70Verzadigde vetzuren (gram)3.30Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)1.40Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.10Cholesterol (milligram)0.00Koolhydraten (milligram)183.10Vitamine B1 (milligram)2.00Vitamine B6 (milligram)0.19Vitamine B12 (microgram)0.72Vitamine D (microgram)68.00Ijzer (milligram)8.00Zink (milligram)4.10Natrium (milligram)71.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees