Kalfsoester Vlees informatieEen kalfs ‘oester’ is vrij klein, maar erg fijn van smaak! Het vlees is gesneden van achtervlees.Tip: wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en geeft een smakelijke gebonden jus. Hoe te bereiden Bakken 6-8 min Bakkerellen 6-8 min Grillen 6-8 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)458.00Energie (kcal)108.00Eiwit (gram)22.80Vet (gram)1.90Verzadigde vetzuren (gram)0.60Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.60Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)44.40Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.50Vitamine B12 (microgram)2.03Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.10Zink (milligram)3.06Natrium (milligram)53.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees