Kalfspoulet

84-kalfspoulet

Vlees informatie

Kalfspoulet is mager, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in ragouts.

Hoe te bereiden

Koken 85-90 min
Smoren 85-90 min
Stoven 85-90 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)470.00Energie (kcal)111.00
Eiwit (gram)21.90Vet (gram)2.60
Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)45.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.12Vitamine B6 (milligram)0.48
Vitamine B12 (microgram)2.24Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.59
Natrium (milligram)52.00