Kalfspoulet
Vlees informatie
Kalfspoulet is mager, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in ragouts.
Hoe te bereiden
Koken | 85-90 min |
Smoren | 85-90 min |
Stoven | 85-90 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 470.00 | Energie (kcal) | 111.00 |
Eiwit (gram) | 21.90 | Vet (gram) | 2.60 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.80 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.90 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 45.80 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.12 | Vitamine B6 (milligram) | 0.48 |
Vitamine B12 (microgram) | 2.24 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.60 | Zink (milligram) | 2.59 |
Natrium (milligram) | 52.00 |