Kalfspoulet Vlees informatieKalfspoulet is mager, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in ragouts. Hoe te bereiden Koken 85-90 min Smoren 85-90 min Stoven 85-90 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)470.00Energie (kcal)111.00Eiwit (gram)21.90Vet (gram)2.60Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)45.80Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.12Vitamine B6 (milligram)0.48Vitamine B12 (microgram)2.24Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.59Natrium (milligram)52.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees