Kalfsreepjes Vlees informatieKalfsvleesreepjes zijn vooral van magere zachte delen gesneden, waardoor het vlees een korte bereidingstijd heeft. Hoe te bereiden Bakken 3-5 min Steengrillen 3-5 min Roerbakken 3-5 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)415.00Energie (kcal)98.00Eiwit (gram)22.00Vet (gram)1.10Verzadigde vetzuren (gram)0.40Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.30Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.00Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)34.20Koolhydraten (milligram)0.00Vitamine B1 (milligram)0.08Vitamine B6 (milligram)0.46Vitamine B12 (microgram)2.02Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)0.50Zink (milligram)2.19Natrium (milligram)54.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees