Kalfsreepjes
Vlees informatie
Kalfsvleesreepjes zijn vooral van magere zachte delen gesneden, waardoor het vlees een korte bereidingstijd heeft.
Hoe te bereiden
Bakken | 3-5 min |
Steengrillen | 3-5 min |
Roerbakken | 3-5 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 415.00 | Energie (kcal) | 98.00 |
Eiwit (gram) | 22.00 | Vet (gram) | 1.10 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.40 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.30 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.00 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 34.20 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.08 | Vitamine B6 (milligram) | 0.46 |
Vitamine B12 (microgram) | 2.02 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.50 | Zink (milligram) | 2.19 |
Natrium (milligram) | 54.00 |