Kalfsriblap
Vlees informatie
De kalfsriblap is gesneden van de bovenrib. De kalfsriblap is uitermate geschikt voor een heerlijk stoofgerecht.
Hoe te bereiden
Smoren | 120-160 min |
Stoven | 120-160 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 698.00 | Energie (kcal) | 167.00 |
Eiwit (gram) | 20.80 | Vet (gram) | 9.40 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 3.80 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.70 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.40 | Transvetzuren (gram) | 0.20 |
Cholesterol (milligram) | 39.80 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.06 | Vitamine B6 (milligram) | 0.38 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.75 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.80 | Zink (milligram) | 3.25 |
Natrium (milligram) | 57.00 |