Kalfsriblap

kalfsriblap

Vlees informatie

De kalfsriblap is gesneden van de bovenrib. De kalfsriblap is uitermate geschikt voor een heerlijk stoofgerecht.

Hoe te bereiden

Smoren 120-160 min
Stoven 120-160 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ)698.00Energie (kcal)167.00
Eiwit (gram)20.80Vet (gram)9.40
Verzadigde vetzuren (gram)3.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.20
Cholesterol (milligram)39.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.38
Vitamine B12 (microgram)1.75Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)3.25
Natrium (milligram)57.00