Kalfsrollade
Vlees informatie
Rollade is, het woord zegt het al, een opgerold stuk vlees met of zonder vulling.
Kalfsrollade is meestal van de dunne lende of de borst gemaakt. Een filetrollade is gesneden van de bovenbil. De kalfsrollades die gerold zijn van achtervlees hebben een kortere bereidingstijd nodig dan de rollades die gemaakt zijn van voorvlees.
Hoe te bereiden
Braden | 55-90 min |
Stoombraden | 55-90 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 470.00 | Energie (kcal) | 111.00 |
Eiwit (gram) | 22.00 | Vet (gram) | 2.60 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 0.70 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.90 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 46.80 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.09 | Vitamine B6 (milligram) | 0.48 |
Vitamine B12 (microgram) | 2.28 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 0.50 | Zink (milligram) | 2.48 |
Natrium (milligram) | 52.00 |