Saucijzen
Vlees informatie
Een kalfssaucijs is een dun braadworstje, gemaakt van gemalen vlees met kruiden of specerijen.
Hoe te bereiden
Braden | 15-25 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 901.00 | Energie (kcal) | 217.00 |
Eiwit (gram) | 17.20 | Vet (gram) | 16.10 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 6.20 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 6.50 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.80 | Transvetzuren (gram) | 0.30 |
Cholesterol (milligram) | 51.50 | Koolhydraten (milligram) | 0.50 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.06 | Vitamine B6 (milligram) | 0.23 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.81 | Vitamine D (microgram) | 0.60 |
Ijzer (milligram) | 0.90 | Zink (milligram) | 2.74 |
Natrium (milligram) | 608.00 |