T-bone Vlees informatieKalfs-T-bone is vernoemd naar het T vormig bot. Aan de ene kant van het bot zit het vlees van de dunne lende en aan de andere kant de kalfshaas. Als het ware een kalfsentrecote en kalfsoester, gescheiden door een bot. Hoe te bereiden Bakken 7-9 min Grillen 7-9 min Voedingswaarde per 100g (rauw)Energie (kJ)784.00Energie (kcal)188.00Eiwit (gram)19.50Vet (gram)12.00Verzadigde vetzuren (gram)5.40Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.40Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.00Transvetzuren (gram)0.00Cholesterol (milligram)34.00Koolhydraten (milligram)0.20Vitamine B1 (milligram)0.00Vitamine B6 (milligram)0.08Vitamine B12 (microgram)1.12Vitamine D (microgram)0.10Ijzer (milligram)1.22Zink (milligram)4.61Natrium (milligram)51.00 Bron: Vlees.nl Recepten met kalfsvlees