T-bone
Vlees informatie
Kalfs-T-bone is vernoemd naar het T vormig bot. Aan de ene kant van het bot zit het vlees van de dunne lende en aan de andere kant de kalfshaas. Als het ware een kalfsentrecote en kalfsoester, gescheiden door een bot.
Hoe te bereiden
Bakken | 7-9 min |
Grillen | 7-9 min |
Voedingswaarde per 100g (rauw)
Energie (kJ) | 784.00 | Energie (kcal) | 188.00 |
Eiwit (gram) | 19.50 | Vet (gram) | 12.00 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 5.40 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.40 |
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.00 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
Cholesterol (milligram) | 34.00 | Koolhydraten (milligram) | 0.20 |
Vitamine B1 (milligram) | 0.00 | Vitamine B6 (milligram) | 0.08 |
Vitamine B12 (microgram) | 1.12 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
Ijzer (milligram) | 1.22 | Zink (milligram) | 4.61 |
Natrium (milligram) | 51.00 |